Vitamina C lichidă Bio 500 ml

Health Nutrition
75,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Health Nutrition
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Vitamina C lichidă Bio 500 ml din fructe de Acerola

 

Vitamina C este un nutrient esențial vieții, solubil în apă, implicat în producția de glucocorticosteroizi și de anumiți neurotransmițători (substanțe care permit transmisia influxului nervos), în metabolismul glucozei, al colagenului, al acidului folic și al anumitor aminoacizi, în neutralizarea radicalilor liberi și a nitrozaminelor, în reacții imunologice, care facilitează absorbția fierului la nivelul tubului digestiv.

Vitamina C lichidă BIO inglobează efectele binefăcătoare ale Acerolei (Visina de Barbados), conține peste 150 de fitonutrienți, printre care și bioflavonoidele.

 

Proprietățile Vitaminei C lichide 100% naturale:

 

  • Vitamina C lichida BIO este necesară la producerea de colagen în țesutul conjunctiv. Aceste fibre sunt omniprezente în întreg organismul, asigurându-i acestuia o structură stabilă, dar flexibilă. Unele țesuturi au un procentaj mai ridicat de colagen în conținut, în special pielea, membranele mucoase, dinții și oasele.
  • Vitamina C lichida BIO este necesară la sinteza dopaminei, noradrenalinei și adrenalinei în sistemul nervos sau în glandele suprarenale.
  • Vitamina C lichida BIO este de asemenea necesară la sintetizarea carnitinei, care este importantă în transferul energiei la nivelul celulelor.
  • Este un puternic antioxidant.

Nici un organ nu face rezerve de vitamina C ca funcție principală a sa, așa că organismul rămâne foarte repede fără această substanță dacă nu există un aport continuu care să fie absorbit prin sistemul digestiv.

 

Ingrediente: suc din fructe de Acerola (Malpighia glabra)* – 100% pur (*cultura certificata BIO)

 

 

Sugestii: Vitamina C lichida poate fi amestecata cu apa, sucuri sau poate fi servit cu gheata ca un smoothie racoros. Nu se amesteca cu bauturi fierbinti!

 

 

Mod de utilizare:

Adulţi: 30 ml pe zi.

Copii sub 16 ani: 15 ml pe zi.

Acest produs nu este conceput pentru a fi folosit la bebeluşi.

Este de preferat să se bea sucul cu jumătate de oră înainte de masă.

 

Prezentare: volum net 500 ml

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review