Vitamin C Alcalin Power - Vitamina C din ascorbat de calciu, măceș și acerola

Blue Diamond
71,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Blue Diamond
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Ascorbatul de calciu este forma alcalină a vitaminei C care pe lângă aportul atât de necesar de vitamina C alcalinizează organismul și fluidele din corp. Pe lângă aceste calități conține și calciu un mineral atât de necesar corpului uman. 1 gram de ascorbat de calciu asigură organismului 114 mg de calciu.

Până la vârsta de 22 de ani un organism sănătos este alcalin. După această vârstă organismul devine tot mai acid. Pentru a impiedica îmbolnăvirile organismul trebuie să fie alcalin, deci trebuie sa îl ajutăm prin tot ce consumăm să-i menținem alcalinitatea.

Mediul acid din organism favorizează apariția bolilor cronice, alergiilor, formarea și extinderea tumorilor. Experții susțin că celulele normale sunt distruse într-un mediu acid, în timp ce celulele neoplazice se dezvoltă perfect într-un astfel de ambient.

Un organism alcalin reduce riscul de apariție a inflamațiilor.

Ascorbatul de calciu are mai puține efecte adverse gastrice față de vitamina C clasică (acidul ascorbic) și este mult mai bine tolerat de către persoanele sensibile la alimente acide. Precum se știe, acidul ascorbic este o vitamină hidrosolubilă cu caracter acid. Din cauza acestei acidități, atunci când este necesară administrarea unei cantități mai mari sau pe durate mai lungi de timp, ea poate provoca deranjamente stomacale la cei sensibili, creșterea acidității în cavitatea bucală care facilitează apariția cariilor dentare.

Vitamina C este implicată în metabolismul glucozei, colagenului și al acidului folic. Lipsa ei poate duce la boli grave, precum scorbutul. Vitamina C participă la neutralizarea radicalilor liberi, amplifică reacțiile imunitare și ajută la absorbția fierului în tubul digestiv. Este necesară pentru sinteză dopaminei, a noradrenalinei și a adrenalinei. 

 

Efecte și beneficii :

- este alcalină - alcalinizează organismul

- crește imunitatea organismului

- aduce organismulului și un aport de calciu - calciul reține vitamina C mai mult în celule, amplificând durata și eficiența acțiunii

- este antioxidant puternic

- are proprietăți antiinfecțioase

- accelerează vindecarea și mărește tonusul organismului

- contribuie la formarea și menținerea sănătății dinților și oaselor

- are efecte antialergice prin efectul sau antihistaminic

- asigură buna funcționare a celulelor hepatice

- crește elasticitatea pielii și a capilarelor

- mulți medicii o recomandă celor cu boli grave (cancer...)

- efecte benefice pentru cei care au varice, tonifică vasele de sânge și redă elasticitatea lor

- scade incidența apariției trombilor

- nu provoacă aciditate stomacului - mult mai bine tolerat de către persoanele sensibile la alimente acide

 

Mod de administrare: 2 tablete pe zi, dimineața și seara, după masă cu un pahar de apă.

 

Atenționare:

A se pastră la loc ferit de caldură, lumină și umiditate. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.

* Informațiile furnizate au caracter personal-informativ și nu intenționează să substituie sfaturile profesionale ale medicului dumneavoastră sau ale altor cadre medicale. Informațiile despre produse nu își propun să identifice sau să vindece nicio boală. Recomandările nu înlocuiesc consultul medical de specialitate și nu reprezintă un diagnostic sau un tratament specializat. Alături de consumul suplimentelor alimentare, recomandăm și un stil de viață sănătos, bazat pe mișcare, hidratare și alimentație adecvate.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review