Swiss diet kit Dieta Elvetiana Kit Faza 1

588,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Eficient, sanatos si natural

100% Fabricat în Elvetia

Aroma de piersici cu Extract de Ginseng

Swiss Diet Kit Faza 1 (Cantitate pentru 4 săptămâni)

Ce include Kitul Dieta Elvețiană Faza 1:

  • Caramele masticabile, 500g

Kitul Swiss Diet este o soluție naturală și plăcută pentru a reduce din kilogramele in plus. Include cartea „Nutriție Intuitivă, Cum să slăbiți garantat” scrisă de Ph. Dr. Mazourik și produse pentru 4 săptămâni.
Amestecurile cu fibre dietetice suprimă în mod natural pofta de mâncare atunci când sunt luate cu apă, deoarece se extind în stomac și apasă pe receptorii bariatrici. Una sau două cuburi sunt suficiente pentru a crea un efect de reducere a senzatiei de foame și contin mai puțin de 15 calorii pe cub mestecat. Setul de dieta elvețian de la Dr. Mazourik chews poate fi folosit și pentru a ajuta la aportul de mese mai mici și pentru a reduce aportul total de calorii.

Kit-ul Swiss Diet este, de asemenea, excelent pentru a regla digestia

S-a dovedit clinic că Swiss Diet Kit ajută la reducerea greutății. Unii participanți au slăbit peste 5 kg într-o perioadă de 4 săptămâni, cu o medie de peste 3 kg.

Aspectul unic al Swiss Diet Kit este că e sănătos și că organismul nu se simte niciodată restricționat. Ajutându-vă să mâncați porții mai mici, este un instrument excelent care vă va ajuta să învățați cum să mâncați porții de mâncare echilibrate pe viață.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review