Noni Juice Tahiti 1L

Blue Diamond
208,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Blue Diamond
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in 10-20 zile de la comanda

Descriere

Sucul nostru Noni Juice Tahiti 100% natural este suc presat direct, pur și fără aditivi.

Ce este NONI DE TAHITI?

MORINDA CITRIFOLIA este un arbust/copac, cunoscut în Polinezia sub denumirea de NONI, NONO sau NONU.

Interesul pentru NONI a fost trezit în Occident de câțiva ani, dar fructele şi chiar frunzele sunt folosite în medicina tradițională din Polinezia de secole.

          Copacii Morinda citrifolia cresc din abundență (mai ales sălbatic) şi practic, peste tot în Polinezia. De asemenea cresc în conditii ideale în Tahiti şi pe 120 de insule, departe de zonele moderne poluate, pe tot parcursul anului, unde vremea este perfectă, iar solul vulcanic fertil este bogat în minerale.

          Fructele coapte la soare sunt culese manual, spălate şi colectate în butoaie mari.

Datorită presiunii datorate greutății fructului, sucul se extrage automat. Acest suc este ulterior doar filtrat. Deci, un proces simplu şi tradițional, cu nici un tratament tehnic. Mai mult decât atât, pentru sucul NONI DE TAHITI sunt folosite doar fructe de origine certificată.

          Sucul pur de NONI este utilizat în mod tradițional pe insule pentru proprietățile sale antibiotice naturale, analgezice şi anti-inflamatorii. NONI este, de asemenea, un antioxidant puternic.

Cum se bea sucul NONI DE TAHITI?

          Sucul de NONI autentic are un gust şi o aromă deosebită. Sucul nostru 100% pur nu este o excepție, însă aroma lui puternic naturală poate fi minimizată prin răcirea sucului înainte de a fi baut.

UTILIZAREA ZILNICĂ RECOMANDATĂ:

30 ml (două - trei linguri) de suc Noni simplu, pur pe stomacul gol, de preferat dimineața sau cu jumătate de ora înainte de masă.

Vă recomandăm să beți sucul de Noni de Tahiti simplu.

Pentru cei care nu doresc să bea sucul simplu, acesta se poate dilua cu un suc de fructe 100% pur (fără adaos de zahăr).

După deschidere păstrați sticla în frigider.

Sucul NONI 100% pur are o culoare maro închis cu un gust specific, care nu este dulce.

Dacă nu doriți să beți sucul NONI simplu, atunci îl puteți amesteca cu 100% suc de fructe pur.

* Informațiile furnizate au caracter personal-informativ și nu intenționează să substituie sfaturile profesionale ale medicului dumneavoastră sau ale altor cadre medicale. Informațiile despre produse nu își propun să identifice sau să vindece nicio boală. Recomandările nu înlocuiesc consultul medical de specialitate și nu reprezintă un diagnostic sau un tratament specializat. Alături de consumul suplimentelor alimentare, recomandăm și un stil de viață sănătos, bazat pe mișcare, hidratare și alimentație adecvate.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review