Graviola BIO 100% pur 500ml

Health Nutrition
85,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Health Nutrition
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Graviola BIO – 100% pur

 

Graviola este un pom tropical, drept, veşnic verde, înalt de 5-6 m, cu frunze mari, lucioase de o culoare verde închis. Acesta produce un fruct mare, în formă de inimă, comestibil cu diametru de 15-23 cm, este de culoare galbenă şi are pulpă albă în interior. Fructul este popular în America de Sud.

 

Persoanele care practică medicina tradiţională bazată pe plante medicinale au atribuit graviolei următoarele proprietăţi şi acţiuni: antihelmintic, antiparazitare, antipiretice, sedative, antispasmodice, nervine, hipotensive, anticonvulsive şi digestive.

 

Folosirea tradiţională a graviolei a fost înregistrată în sistemele de medicină bazate pe plante medicinale în următoarele ţări: Amazonia, Barbados, Borneo, Brazilia, Dominica, Guatemala, Guam, Guyana, Haiti, Jamaica, Madagascar, Malaezia, Peru şi Indiile de Vest.

 

Graviola este de un real ajutor și în cazul următoarelor afecțiuni:

  • colită
  • diaree
  • dizenterie, febre
  • hidropizie
  • suc
  • producţie de lapte de către glandele mamare
  • inflamaţii cavitate bucală
  • paraziţi
  • tranchilizant

 

Sucul 100% pur din Graviola este folosit în principal în sistemele de medicină tradiţională bazată pe plante medicinale pentru infecţii parazitare şi cancer. De asemenea, este folosit în unele sisteme de medicină tradiţională bazată pe plante medicinale pentru proprietăţile sale sedative şi antispasmodice.

Pe lângă gustul foarte dulce şi plăcut, Graviola conţine o varietate impresionantă de nutrienţi, vitamine, antioxidanţi esenţiali şi alte minerale folositoare si nu conţine grăsimi nesaturate sau colesterol.

 

Sucul 100% pur din Graviola conţine o cantitate echilibrată de fibre dietetice care ajută la prevenirea absorbţiei colestorului în intestine. Are, de asemenea, o proporţie echilibrată de sodiu-potasiu. Un nivel bun de potasiu în organism ajută ritmul cardiac şi tensiunea arterială.

 

Proprietăţi chimice:

Din punct de vedere fitochimic graviola este bogată în diverse lactone şi alcaloizi izoclinolinici, conţine cantităţi variate a unui nou grup de substanţe chimice considerate a fi active din punct de vedere biologic, denumite Acetogenine Annonaceous.

 

Activitate citostatică:

Acetogeninele au arătat oprirea dezvoltării celulelor tumorale la celulele MCF-7/Adr din adenocarcinomul mamar la oameni rezistent la adriamicină.

 

Mod de utilizare:

Adulţi: 30 ml pe zi.

Copii mai mici de 16 ani: 15 ml pe zi.

Acest produs nu este conceput pentru a fi folosit la bebeluşi.

Este de preferat să se bea sucul cu jumătate de oră înainte de masă.


Ingrediente:

Suc de Graviola (Annona Muricata) 100% pur, cultivat organic.


Efecte:

Sucul de Graviola 100% pur se utilizeaza în principal în sistemele de medicină tradiţională bazată pe plante medicinale pentru infecţii parazitare, cancer, pentru proprietăţile sale sedative şi antispasmodice. Furnizeaza un aport consistent de nutrienti antioxidanti, vitamine si minerale menite sa revitalizeze organismul.


Prezentare: volum net 500 ml

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review