Cătină BIO 100% suc pur 500ml

Health Nutrition
55,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Health Nutrition
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Cătina este un arbust care poate creşte pãnã la 5-6 metri înãlţime. Ramurile prezintã numeroşi ţepi lungi,foarte ascuţiţi, iar frunzele sunt înguste, de culoare verde-argintiu.

Cătina se utilizează deopotrivă în industria alimentară, în silvicultură, în farmacie dar și ca plantă ornamentală.

 

Fructul de cătină conține de două ori mai multă vitamina C decât măceșul și de 10 ori mai mult decât citricele. În fructele coapte conținutul depășește 400–800 mg la 100 g suc proaspăt. Alte vitamine prezente în fruct sunt A, B1, B2, B6, B9, E, K, P, F. Mai regăsim celuloză, betacaroten (într-un procent net superior celui din pulpă de morcov), microelemente ca fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier și sodiu, uleiuri complexe, etc.

 

Efecte:

 

  • Sucul de cătină 100% pur are efect antioxidant, emolient, citoprotector, imunostimultor, vitaminizant, depurativ, antiinflamator, cicatrizant.
  • Sucul pur din cătină presată la rece întărește sistemul imunitar, conține un aport mare de vitamina C, vitaminele B, fier, sodiu, potasiu, ingrediente esențiale pentru un organism revigorat, reduce nivelul de colesterol, îmbunătățește circulația sângelui și este un aliat de nădejde în tratarea problemelor cardiologice sau chiar în cazul dietelor.
  • Este un tonic natural, conferă vitalitate organismului și îl revigorează, are efect cicatrizant si regenerant în problemele pielii, se folosește deseori în tratarea arsurilor, eczemelor sau în cazul iritațiilor.
  • Ameliorează durerile articulare, ajută persoanele care au probleme cu constipația, datorită efectului antioxidant puternic, se recomandă în dieta persoanelor care au probleme cu balonarea și constipația.
  • Cătina oferă corpului o mulțime de substanțe hrănitoare, care protejează celulele sistemului imunitar.

 

Ingrediente:

Catina (Hippophae rhamnoides L.)*- 100% pur (*cultura certificata organic).

 

Mod de utilizare:

Cu o jumatate de oră înainte de masă.

Adulţi: 30 ml pe zi.
Copii sub 16 ani: 15 ml pe zi.

 

Acest produs nu este conceput pentru a fi folosit la bebeluşi.

 

Prezentare: volum net 500 ml

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review