Aloe Ferox Juice organic 100% pur

Blue Diamond
190,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Blue Diamond
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

De secole, sucul plantelor de aloe este folosit pentru proprietățile sale unice de calmare, vindecare și regenerare. Majoritatea proprietăților benefice ale sucului de Aloe au fost redescoperite la începutul sec XXI în Europa. În Africa sunt peste 300 de specii de aloe. Printre cele mai benefice pentru organismul uman este Aloe Ferox. Spre deosebire de Aloe Vera care este în general cultivată în ferme, Aloe Ferox crește sălbatic în habitatul său natural fără factori de fertilizare, pesticide sau fungicide. Acest habitat este menținut și certificat organic.

Juice Organic de Aloe Ferox

Frunzele de Aloe Ferox se recoltează manual o dată la 18-24 luni după care se presează în cerc în jurul unei zone de scurgere cu adâncime mică, astfel încât sucul amar (care conține aloina, cu un efect laxativ) să se poată scurge, după care sunt supuse procesului de fabricare tradițional de obținere a juice-ului pur 100%, fără conservanți, având ca aditiv doar acid citric natural pentru a regla ph-ul, fără alte adaosuri.

Juice-ul pur 100% conține aminoacizi valoroși, proteine, enzime, vitamine cum ar fi vitamina E naturală și o mare varietate de minerale și oligoelemente. Aloe ferox este extrem de apreciată și datorită conținutului ridicat de calciu și aminoacizi. În acest sens, depășește cu mult calitățile Aloe vera și a celorlalte specii de aloe folosite pentru gel și sucul lor. Polizaharidele gel (zaharuri cu lanț lung) prezente în juice-ul de Aloe Ferox au un efect de calmare și vindecare a membranelor care îmbracă tractul digestiv și aduce alinare în caz de arsuri și dureri la stomac, indigestie și tulburări intestinale. Obiceiul de a consuma Aloe ferox va stimula, de asemenea, sistemul imunitar.

Procesul de producție garantează un suc 100% pur și proaspăt de Aloe Ferox de înaltă calitate, spre deosebire de o mulțime de sucuri de Aloe Vera de pe piață care sunt o pulbere de aloe concentrat cu adaos de apă. Se folosesc doar frunze de plante Aloe Ferox organice certificate astfel încât să avem o garanție organică până la îmbutelierea sucului.

* Informațiile furnizate au caracter personal-informativ și nu intenționează să substituie sfaturile profesionale ale medicului dumneavoastră sau ale altor cadre medicale. Informațiile despre produse nu își propun să identifice sau să vindece nicio boală. Recomandările nu înlocuiesc consultul medical de specialitate și nu reprezintă un diagnostic sau un tratament specializat. Alături de consumul suplimentelor alimentare, recomandăm și un stil de viață sănătos, bazat pe mișcare, hidratare și alimentație adecvate.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review